Over Ons

Bismillahirahmanirahim

We zijn twee studenten van de Technische Universiteit uit Eindhoven, we zagen dat helaas mensen na 1400 jaar met eigen interpretaties komen, en de profeet (ﷺ) zijn interpretatie minderwaardig zien. Zijn wij verplicht geraakt om hier tegen met de tong Jihaad te voeren.

Aanleiding

Leugens over Allah en zijn Profeet, aangezien iedereen zo maar zonder bron alles online kan plaatsen.

Dus we hebben ze meteen aangepakt, omtrent

Aanpak

Ons doel is om boven aan Google te komen, zodat we de Waarheid verkondigen. We zijn helaas onwetende studenten, we leunen massaal op de grote geleerden. Als we fouten maken, moge Allah ons vergeven. Maar er moest iemand tegen geluid geven. We krijgen geen geld of hulp van buitenlandse landen, noch binnenlands, alleen Allah is voldoende voor ons. We hebben alles met onze eigen zak (als studenten) betaald, en we hebben wel een doneer knop geplaatst puur zodat als er iemand interesse heeft, dat we dat geld kunnen benutten om op de website te investeren (hoger in Google te komen).

Wat we zelf zullen doen, is

  • Social media aanmaken, en overal de URL van islamva.nl op.
  • We hebben een super snelle website, met NGINX object caching, WEBP technologie, en database caching. (minimaal 70 score voor mobiel en 90+ voor de pc, Google Site Speed).
  • We zullen AMP gebruiken om zelfs hoger in Google te komen, we zien dat de bovenste concurrent dat gebruikt, subhan’Allah. (dat is dat de pagina wordt geladen via Google zijn cache server).
  • Wa Allahu’Alem.

Methodologie:

De website promoot de ‘aqeedah (overtuigingen) van Ahl as-Sunnah wa’l-Jamaa‘ah en de volgelingen van de rechtschapen vroege generaties van de islam (as-salaf as-saalih). Het streeft ernaar om ervoor te zorgen dat de antwoorden gebaseerd zijn op bewijs uit de Edele Koran en de authentieke overgeleverde (Saheeh) profetische Sunnah, en zijn ontleend aan de geschriften van de geleerden, inclusief de imams van de vier madhhabs, Imam Abu Hanifah, Imam Maalik, Imam ash-Shaafa’i en Imam Ahmad ibn Hanbal, evenals andere eerdere en latere geleerden, en uit de verklaringen van fiqh raden en zoekers van kennis die onderzoek doen in verschillende Islamitische specialiteiten.

De website vermijdt bemoeienis met zaken die geen nut hebben, zoals loze argumenten, beledigingen uit de handel en vruchteloze debatten.

Du’a

O Allah, we vragen U om ons standvastig te maken in het volgen van het pad van begeleiding, en om ons te helpen datgene te doen waar U van houdt en waarmee U tevreden bent.